30 d’ag. 2011

Jornades de convivència entre Federacions

S'ha convocat, per als propers dies 10 i 11 de setembre, les 1es Jornades de Convivència entre Federacions, que tindran lloc a les instal·lacions de Serracanya.

Aquest esdeveniment, que neix amb la idea de ser de caràcter anual, pretén reunir als jugadors d'Airsoft federats i aquells que estiguin interessats en projectes federatius i/o associatius.

Per evitar que es converteixi en un cap de setmana de conferències i reunions, i atès que desplaçar-se específicament per a aquestes activitats pot resultar complicat, s'ha plantejat un cap de setmana ple d'activitats: a més dels debats, haurà partides d'Airsoft, competicions, recorreguts de tir, etc.

Han estat convidades federacions i projectes federatius entre associacions de tota Espanya, però atès que de vegades és impossible conèixer tots els projectes o associacions implicades, pot ser que hi hagi gent interessada a la qual no li hagi arribat la invitació: per favor escriviu-nos a vicepresident@aitsoft.cat , encara hi ha lloc per a vosaltres :)

Aquest esdeveniment pretén estrènyer llaços, posar punts en comú i tractar temes que ens afecten a tots, sense distinció alguna, però sempre des de l'òptica dels projectes associatius/federatius. Encara que seria molt interessant poder comptar també amb jugadors de per lliure, l'aforament és limitat i per tant solament s'accepten inscripcions de jugadors que pertanyin a alguna associació o federació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada