20 de des. 2011

Acte solidari amb els "Ángeles Guardianes" al Centre Maricel d'Arenys de Mar

El dissabte 18 de desembre vam poder col·laborar amb l'associació de policies motoristes "Ángeles Guardianes" en l'acte solidari que cada any duen a terme al Centre Maricel d'Arenys de Mar.

Cada any, els "Ángeles Guardianes" porten joguines als nens i nenes acollits al centre i munten un circuit en el que passegen els nens en vehicles policials i motocicletes de l'associació.


Aquest any, a més de l'entrega de joguines i el passeig, els nens i nenes acollits al centre van poder gaudir, gràcies a la col·laboració de DISMATAC, d'una exhibició de gossos policia.

La col·laboració de la Federació Catalana d'Airsoft va consistir en una donació de llibres infantils i juvenils per la biblioteca del centre, a més d'una xocolatada que van muntar els nois de l'Associació d'Airsoft SETAS Arenys, socis de la FCA, en col·laboració amb DISMATAC.

Els llibres donats al centre van provenir de les aportacions econòmiques de l'Àrea de Relacions Institucionals, Acció Social i Voluntariat de la FCA i de l'Associació Lúdica pel Foment de l'Airsoft d'Esparreguera; a més de l'aportació material de l'Associació TIMA Garritnxo de Llorenç del Penedès.

A l'acte va assistir la regidora de Governació d'Arenys de Mar, Belén Quintero, que no es va voler perdre aquesta cita solidària.

Com a representació de la Junta Directiva de la Federació Catalana d'Airsoft, van assistir a l'acte el President, Daniel Huerta, i el vicepresident, Albert Flotats.

Des de la Federació Catalana d'Airsoft volem agrair als "Ángeles Guardianes" que ens permetessin participar en aquesta iniciativa de la seva associació, agraïment que volem fer extensiu a les associacions de la Federació Catalana d'Airsoft que van col·laborar: Associació d'Airsoft SETAS Arenys, Associació Lúdica pel Foment de l'Airsoft i Associació TIMA Garrintxo.

També volem agrair a les germanes de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paúl, responsables del Centre Maricel, l'acollida que van donar als membres de la Federació Catalana d'Airsoft.

Altres publicacions sobre l'acte:

http://www.arenysdemar.cat/document.php?id=23694

http://associacio-setas.blogspot.com/2012/01/collaboracio-amb-angeles-guardianes-pmc.html

http://vandalos.org/ldu/index.php?m=single&id=3379


Cap comentari:

Publica un comentari