5 de jul. 2012

Fira d'Airsoft a Guardiola de Font-Rubí



El proper diumenge 5 d'agost es durà a terme a la població de Guardiola de Font-Rubí la XII edició de la Fira de Caça del Penedès, que aquest any es converteix en la Fira de Caça i Airsoft del Penedès.



La Fira de Caça del Penedès s'ha consolidat en els últims anys com la segona fira de caça en importancia de Catalunya, i per primer cop reserva un espai per que els visitants puguin coneixer la nostra afició.



És ben cert que l'Airsoft i la Caça tenen poc a veure, però tambè és cert que comparteixen espais i, en alguns casos problemàtiques. Amb una nova reglamentació a l'horitzó, els aficionats i professionals de l'Airsoft tenim que aprofitar totes les oportunitats de donar a coneixer la nostra activitat, i establir contactes i col·laboracions amb altres persones i entitats que es poden veure afectades per possibles canvis en el Reglament d'Armes.



Els comerços i fabricants relacionats amb l'Airsoft podran dispossar d'un espai on exposar i vendre els seus productes. A més la Federació Catalana d'Airsoft, amb la col·laboració de Mallanets, Skyway Technologies y G&G Armament, muntarà una galeria de tir on poder fer probes.



El recinte de la fira està situat al Bosc de l'Avi de Cal Maginet, i la fira obrirà al públic a les vuit del matí i tancarà al voltant de les dues de la tarda.



Els comerços, distribuidors i fabricants relacionats amb l'Airsoft que vulguin coneixer les condicions per dispossar d'un espai a la Fira, poden possar-se en contacte amb l'Oficina de Gestió Territorial de la Federació Catalana d'Airsoft al correu electrònic territorial@airsoft.cat



Us esperem!!




Adreça: Ctra. BP-2126 de Guardiola al Pla del Penedès km 15,5.



Coordenades GPS: 41, 41756ºN 1, 67650ºE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada