1 de juny 2010

DISMATAC, conegut distribuïdor nacional de material tàctic i amb un ampli catàleg de productes destinats a la pràctica de l’Airsoft, ha inaugurat a l’inici del mes de juny la seva tenda física a la ciutat de Mataró.



El local, amb un espai de 100 metres quadrats, es troba al carrer Roger de Llúria nº88, a la 2ª planta, i ofereix al consumidor un espai replet de marcadores de les principals marques asiàtiques (Tokyo Marui, Classic Army, G&G, ICS, Real Sword, Ares, KJ Works, SRC, etcètera), així com un assortiment de marcadores low cost, complements tàctics, accessoris, òptiques i l’equipament que tot jugador pot arribar a necessitar.
Així mateix, ofereixen un servei de taller per reparacions i upgrades, destacant per la garantía per escrit que oferirà DISMATAC en tots els seus treballs mecànics, amb un compromís de qualitat vers el client recolzat per l’adhesió a la Junta d’Arbitratge i Consum de la Generalitat de Catalunya.

L’horari de la tenda es de 16:30 a 21:00 hores, de dilluns a divendres, i restarà obert els matins de 10:30 a 13:30 i tardes de 16:30 a 20:30 els dissabtes.

D’acord al conveni establert entre la Federació Catalana d’Airsoft i DISMATAC, els socis federats disposaran de descomptes i promocions especials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada