4 de març 2011

Resultats de la primera jornada

Aquesta primera jornada ha estat tranquil·la en quant a públic, els visitants eren professionals del sector, i això ens ha permès establir un parell de contactes molt interessants per a la nostra Federació.

L'Àrea Mànager de Bollé per a la Península Ibèrica ha passat pel nostre espai a FICAAR, i hem pogut parlar amb ell de temes relatius a la seguretat ocular, i de les novetats que treuran al mercat en breu.

També hem pogut parlar llarga estona amb la gent de Mallanets, fabricants de xarxes de seguretat, que presenten a l'Àrea AirsoftPro de FICAAR el seu nou producte per l'Airsoft.

Aquestes xarxes, fabricades amb materials d'alta resistència i un disseny especial, impedeixen de manera espectacularment eficaç el pas de les boles d'Airsoft.

Es poden imprimir, pintar, es poden tallar sense risc de què es desfacin, tenen garantida la resistència a l'exposició als raigs del Sol i a l'intempèrie durant cinc anys, i el més interessant, tenen un preu molt assequible.


Poden fabricar-se a més amb teixits translúcids, amb fils reflectants, fils luminescents, es poden incorporar leds al teixit, imprimir a sobre directament els cartells de senyalització, i un llarg etcètera de possibilitats amb aplicacions a partides, demostracions, o competicions d'Airsoft, des de la protecció dels espectadors, la delimitació de zones de seguretat o àrees de joc, la decoració, la fabricació de dianes per recorreguts de tir lleugeres i fàcils de transportar.



Només per aquest contacte ja val la pena el viatge a FICAAR, ja que aquest producte ens soluciona molts dels problemes que tenim a Catalunya en quant a l'obtenció de permisos de joc en camps afectats per camins amb dret de pas.

Hem quedat d'acord per poder organitzar demostracions d'aquest material per als nostres socis, que està interessat en presentar les idees que tenen per a la fabricació de nous productes i volen sentir les opinions i propostes dels jugadors.



Us mantindrem informats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada