6 de març 2011

S'ha acabat la fira!!

Pocs minuts després de les sis de la tarda s'han tancat les portes de FICAAR 2010, i hem pogut començar a recollir.

Tenim per davant un viatge de gairebé set hores, però aquest any sembla que no ens acompanyarà la neu, com l'any passat.


És el segon any de l'àrea d'Airsoft a FICAAR, i també és la nostra segona assistència a la fira, i veiem l'experiència com a molt positiva, la tasca d'una federació com la nostra no és només la de facilitar una assegurança als nostres socis, o establir un marc normatiu, és també donar a conèixer la nostra feina, establir contactes amb autoritats i professionals de sectors complementaris a l'Airsoft que veuen en aquesta activitat una possibilitat de diversificació del seu negoci, i donar un cop de mà a tots aquells jugadors que donen els seus primers passos en el moviment associatiu.

Hem informat de la nostra tasca a FICAAR no només als nostres socis, si no a tothom que vulgui llegir el nostre bloc o vulgui contactar amb nosaltres, com sempre amb transparència i sense amagar-nos. Estem orgullosos de la nostra Federació, i de la feina que fem tots els que en formem part, i posem el nostre treball a disposició de tothom que vulgui aprofitar-lo, també com sempre .

Podeu veure les fotografies oficials de FICAAR a http://www.guiadeairsoft.es/

Estem molt agraïts perl tracte rebut tant per part de la organització de l'àrea Airsoftpro, com per part de la direcció de FICAAR i tot el personal del Pabellón de Cristal de la Casa de Campo, ens hem sentit com a casa.

Agraïment especial pel Javi de Centuriones Airsoft què va venir des de Tarragona per fer-nos una visita i presentar-nos el projecte que estan preparant. Que tingueu molta sort i compteu amb nosaltres per tot allò que necessiteu!

Moltes gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada