7 de febr. 2012

Entrevista a armas.es al Director de l'Àrea AIRSOFT PRO de FICAAR 2012

El portal d'Internet armas.es ha publicat una entrevista amb el Director del Àrea AIRSOFT PRO de FICAAR.

AIRSOFT PRO és l'àrea dedicada en exclusiva a l'Airsoft de FICAAR on, un any més, la Federació Catalana d'Airsoft tindrà un espai on atendre consultes i establir contactes, tant d'aficionats con de professionals del sector.

AIRSOFT PRO és un projecte al que la Federació Catalana d'Airsoft dona suport des de la seva creació, hem estat presents en totes les edicions celebrades fins avui, ja que creiem que fa una gran tasca per la normalització de la nostra afició, demostrant que el sector de l'Airsoft està en constant creixement i evolució, malgrat l'actual situació econòmica.

En relació al marc federatiu, AIRSOFT PRO ens ofereix la possibilitat de contactar en persona amb els professionals, amb altres projectes federatius, amb el moviment associatiu de tot l'Estat, i amb els jugadors que, moguts per conèixer les darreres novetats, s'apropen al nostre espai i aprofiten per aclarir dubtes sobre legislació, reglamentació, etc.

Esperem i desitgem que el projecte continuï creixent, i poder seguir acudint puntuals a la cita de primers de març, que ja s'ha convertit en una tradició per la nostra federació.

Podeu veure l'entrevista a: Entrevista Director AIRSOFT PRO a armas.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada