18 de febr. 2012

Xerrada informativa al Vendrell (Tarragona)


Ahir, dissabte 17 de febrer de 2012, al Centre Cívic L'Estació del Vendrell, vam dur a terme una xerrada informativa de la Federació Catalana d'Airsoft, on vam poder atendre els dubtes dels jugadors de Tarragona que van tenir la deferència de desplaçar-se fins El Vendrell per acompanyar-nos.

Vam poder atendre consultes relatives a legislació, sol•licitud de permisos, relacions amb l'administració i relatives a la Federació Catalana d'Airsoft plantejades pels assistents.

Esperem haver pogut atendre les vostres consultes i resoldre els vostres dubtes tal i com esperàveu, és la segona vegada que duem a terme una xerrada a Tarragona, i novament, malgrat les més de dues hores de durada de l'acte, ens vam quedar curts de temps. Teníem previst que l'acte finalitzés a les 21:30 i es va allargar més enllà de les 22 hores.

Sens dubte repetirem l'experiència properament, i ampliarem l'horari, però mentrestant us convidem a fer arribar els vostres dubtes i consultes a la Federació Catalana d'Airsoft mitjançant el correu electrònic federacio@airsoft.cat

Moltes gràcies a tots els assistents, i fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada