26 de nov. 2010

Resposta de Joan Herrera a les consultes de la FCA

L'última resposta arribada fins ara és la del candidat per Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Joan Herrera. La reproduïm a continuació:

Benvolgut Daniel Huerta,

Li agraeixo que comparteixi amb mi les seves preocupacions. Sobre la qüestió que planteja, jo crec que les activitats de lleure s'han de poder desenvolupar amb normalitat sempre i quan siguin respectuoses i tinguin cura del medi natural que les envolta. De fet, em sembla molt positiu que plantegeu desenvolupar la vostra pràctica esportiva alhora que us preocupeu de l'entorn fent tasques de manteniment dels boscos.

Li proposo que fem una reunió per tal de poder aprofundir en els problemes que m'exposa.

Cordialment,

Joan Herrera
Secretari General d'ICV

Moltes gràcies al senyor Herrera per la seva resposta i per mostrar-se tan disposat a tenir un diàleg amb aquesta Federació que pugui comportar un avanç en la situació actual de l'Airsoft federat.

Airsoft, ecologisme i pacifisme poden ser plenament compatibles.

Encara no hem rebut resposta de Joan Puigcercós, d'Esquerra Republicana de Catalunya, i de l'Albert Ribera, de Ciutadans. Esperem que puguin trobar un forat en l'atapeïda agenda d'aquestes últimes hores de campanya electoral per poder respondre a la nostra consulta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada