3 de març 2010

Benvinguts a "Airsoft Català", el bloc de notícies de la Federació Catalana d'Airsoft.

L'Oficina de Comunicació de la Federació Catalana d'Airsoft es complau en obrir aquest nou espai de comunicació entre la Federació i la comunitat de jugadors d'Airsoft de Catalunya.
Mitjançant aquest bloc us farem arribar les novetats en matèria de legislació, les noticies relacionades amb la feina que duu a terme la FCA, els esdeveniments en què la Federació participa o col·labora, i, en resum, qualsevol tema que tingui a veure amb l'Airsoft Català.
Aprofitem la presencia de la Federació Catalana d'Airsoft a la FAIRSOFT (Feria Airsoft)de FICAAR (Feria Internacional de Caza y Armas), que es durà a terme entre el 5 i el 7 de març a Madrid, per llençar aquest bloc, i diàriament publicarem la crònica de la jornada dels nostres representants en aquest important esdeveniment.

Esperem que la presencia de la FCA a FICAAR serveixi per establir contactes amb diferents proveïdors, amb mitjans de comunicació, i amb organismes relacionats amb la nostra afició, i que aquests contactes reportin un benefici per a la Federació Catalana d'Airsoft, els seus representats i l'Airsoft en general.



Una cordial salutació,

Oficina de Comunicació de la Federació Catalana d'Airsoft

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada