5 de març 2010

Segon dia a Madrid i... NO ENS HEM PERDUT!!! Ni d'anada ni de tornada.

Estem adaptant la nostra conducció a l'estil madrileny, ja no fem servir els intermitents i gairebé hem après a no mirar els retrovisors, és el que hem denominat “conducció MilSim”.

La jornada a FICAAR ha estat prou productiva, hem fet contactes amb distribuïdors, representants d'associacions i federacions de la resta de l'Estat, i amb empreses i entitats interessades en conèixer el treball que fem.








A més, hem pogut tenir a les mans el nou model de bota Magnum de Hi-Tech, tractat amb “Ion Mask”, un producte repel·lent de l'aigua realment impressionant.




Fora de l'àrea d'Airsoft, hem conegut a Pedró Soto Diez, un artista dels de veritat, que ha deixat clar el seu bon cor en apiadar-se de nosaltres quan ha conegut les condicions en què el nostre tresorer ens obliga a viure, i ens ha convidat a un plat de pernil!!! Ens hem guardat un parell de talls a les butxaques per poder sopar aquesta nit i estalviar una mica més.




Per cert, des de la finestra de l'habitació de l'hotel veiem dos punts vermells a una finestra de la tercera planta de Telemadrid, o s'han deixat encès un ordinador, o... Curri Valenzuela ens vigila!!!

Salutacions des de la “Villa y Corte”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada