20 de març 2010

Kurago i la Federació Catalana d'Airsoft van signar ahir 19 de març de 2010 un conveni de col·laboració mitjançant el qual la Federació Catalana d'Airsoft donarà assessorament i col·laborarà en la utilització de l'Airsoft com a part del programa formatiu per a treballadors en zones de conflicte que imparteix Kurago.

Fotografía de Mauricio Chalons

Kurago és una empresa dedicada a donar formació a treballadors que tenen que dur a terme la seva feina a països que estan sofrint una guerra, situacions de tensió o conflicte civil, o catàstrofes naturals, com poden ser periodistes, personal mèdic o personal de ONGs.


L'última fase dels cursos impartits per Kurago, és la recreació d'una situació de combat on es pretén crear un marc on els alumnes puguin posar en pràctica el que han après durant el curs. És en aquesta fase on la Federació Catalana d'Airsoft col·laborarà amb Kurago, assessorant sobre seguretat en la utilització de material d'Airsoft, sobre les instal·lacions adients per a dur a terme les pràctiques, i aportant personal propi per recrear les situacions programades pels formadors de Kurago.

La Federació Catalana d'Airsoft pretén, amb aquesta col·laboració i amb altres de caràcter social, millorar la imatge equivocada que, desgraciadament, molta gent té de la nostra afició, i posar el nostre granet de sorra per reduir les morts entre els treballadors en zones de conflicte.

Informe 2009 de Reporters sense Fronteres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada