4 de març 2010

Les quatre de la matinada arriben ràpid, i més encara quan t'has enllitat a dos quarts d'una de la matinada enllestint els últims preparatius del viatge i del muntatge de la FCA a FICAAR. Encara és ben fosc quan acabem de carregar el cotxe amb els expositors, els “flayers”, els pòsters, l'equipatge, i tot el material necessari per passar quatre dies a Madrid, i estrenar-nos com a “expositors” a una fira internacional.


Sortim de Barcelona a les cinc de la matinada, el viatge ha durat set hores, no hem corregut, i hem evitat els peatges per reduir despeses i fer content al Tresorer.
A un quart d'una hem trobat l'accés de mercaderies del recinte de la Fira, després de fer una petita “ruta turística per Madrid”, més que rés per gaudir del seu trànsit, que és una cosa digna de veure.

L'estand que compartim amb la FEA (Federación Española de Airsoft) és el número 106 de la “entreplanta” del Pabellón de Cristal del Recinto Ferial de la Casa de Campo, té una superfície de 16 m2 i està situat en un lloc privilegiat de l'espai destinat a l'Airsoft de FICAAR.


Una vegada recollides les acreditacions i el mobiliari per l'estand, hem començat les tasques de muntatge. Sembla mentida, però el temps passa volant quan estàs concentrat en una tasca, hem enllestit el muntatge a les cinc de la tarda passades, sense dinar, i sense beure... el tresorer estarà content.



Hem aprofitat fins les vuit de la tarda per fer una ullada als muntatges de la resta d'estands de la Fira, i començar a establir contactes que puguin esdevenir en acords beneficiosos per a la Federació en els propers dies.


Per cert, el nostre hotel està just davant de Telemadrid... igual tenim sort i podem demanar-li un autògraf a Curri Valenzuela, en voleu algun?. ;)

Salutacions des de la “Villa y Corte”, marxem a dormir... tranquil tresorer, hem agafat uns caramels de la recepció, que són gratis, i amb això ja soparem prou be, per què, el moble bar ni mirar-lo, no? ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada