9 de març 2010


L'aventura de FICAAR s'ha acabat i, al menys per a nosaltres, ha acabat prou bé. A més de satisfer la nostra curiositat veient novetats, como per exemple les noves marcadores de Generació III de SRC que vam poder veure i tocar gracies a King Hobby i Zona de Airsoft, o el catàleg complert d'Ares "en viu i en directe" gracies a VERLAC V Distribuciones, hem pogut tancar acords comercials per a la FCA, establir contactes institucionals, donar un nou pas en la normalització de l'Airsoft, i posar el nostre granet de sorra per millorar la imatge de la nostra afició.


Per a la Federació Catalana d'Airsoft la Fira d'Airsoft a FICAAR ha estat un èxit.

Hem pogut gaudir, a la part reservada a l'Airsoft, de la companyia de la gent de ESREALGAME, VERLAC V Distribuciones, EKIPOL, HI-TECH - MAGNUM, ELITE SAFE, KING HOBBY, Zona de Airsoft, ODYSA PRO y Federación Española de Airsoft.


A tots, ha estat un plaer i esperem tornar-nos a trobar en la propera edició.

També volem destacar la professionalitat i amabilitat del personal d'organització de FICAAR, de les hostesses, del personal de control d'accés, i dels cambrers i personal de la Zona VIP, professionals de qualitat que ens van fer sentir VIPs de veritat. Entre aquests últims tenim que fer una menció especial al "Maestro" Pedró Soto Díez, un mestre en tots els sentits, i una persona digna d'admiració, no només per la seva habilitat, sinó per la seva senzillesa, amabilitat, simpatia i qualitat humana.

¡¡¡VA POR USTED, MAESTRO!!!


Esperem que la nostra experiència a FICAAR, que ens ha servit per llençar el Bloc de la Federació Catalana d'Airsoft, us hagi entretingut, i què continueu visitant-nos per coneixer el treball de la FCA.

Una cordial salutació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada