6 de març 2010

Última nit a Madrid!

Avui hem començat el dia amb aventura, HA NEVAT!!! Collons, quina rasca fot a Madrid!!!


Ja no ens perdem en els desplaçaments, ens hem convertit en autèntics professionals de la conducció en el transit de Madrid, quan algú fa sonar el clàxon per què ens hem saltat un stop o per què no hem fet servir l'intermitent ja trèiem la mà per la finestra, amb el puny tancat i el dit cor apuntant al cel i diem: “Al hijo de mi madre no le pitas tu, tontolaba!”

La nevada i la pluja constat no han impedit la gran afluència de públic a FICAAR, i ens ha sorprès molt positivament la quantitat de gent que ha passat per la Zona d'Airsoft.


Estem molt gratament sorpresos de la quantitat de contactes que estem fent i de la quantitat d'acords i col·laboracions que estem tancant per a la Federació, els objectius que ens vam plantejar estan més que assolits, i encara queda un dia de fira, el resultat està superant en molt les expectatives.

Hem tingut l'oportunitat de tornar a parla la nostra llengua per una estona amb la gent de T.I.M.A. Garrintxos, què ens han vingut a veure des de Tarragona.


Hem col·laborat com a extres amb la gent de ESREALGAME en un parell d'escenificacions que han fet als passadissos de la Fira, i hem tornat a visitar al Mestre tallador de pernil, que ha dedicat una tallada de pernil “a la violin” a la Vicepresidenta de la Federació. Penjarem el vídeo a Youtube, és digne de veure l'habilitat d'aquest home.



Ekipol i Hi-Tech han solucionat molt diligentment i amb molta amabilitat un problema amb el calçat del nostre President, degut a la incompatibilitat entre les sabates de vestir i la neu i l'aigua, i a les 10 hores diàries d'estar de peu; i els nois de la Federación Española de Airsoft ens han obsequiat amb una demostració de l'art de penjar pancartes amb l'ajut de paraigües.


Demà tornem cap a casa, la fira acaba a les sis de la tarda, i després de recollir ens esperen sis o set hores de viatge, intentarem penjar l'última crònica quan arribem a casa, però no us prometem rés.

Salutacions des de la “Villa y Corte”.

P.D.: La "presencia" de Telemadrid continua vigilant-nos. Mama, por!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada